Forfatter: Karen Dorte Sand Simonsen

Lav jeres eget julekonfekt 

Nougatmåtter, 20 stk.

200 g blød nougat

  • 4 spsk. chokoladekrymmel 

Nougaten skæres i skiver, ½ cm. Når de er lidt bløde, vendes de i krymmelet

 

Trøfler

  • 200 g havregryn
  • 150 g flormelis
  • 50 g margarine
  • 50 g kakao
  • 75 g rosiner
  • 1 dl. mælk
  • Nogle dråber mandelessens  
  • Kokosmel
  • Skål

Bland ingredienserne og tril massen i kugler på 2-2,5 cm i diameter. Trøflerne Vvendes derefter i kokosmel.

 

Nøddekonfekt

  • 50 g hasselnøddekerner
  • 50 g rosiner
  • 100 g chokolade

Nødderene hakkes og blandes med rosiner. Smelt chokoladen og tilsæt rosiner og nødder. Fyld konfektmassen i små forme og lad den køle af.

Varighed

Materialer

Til nougatmåtter: Blød nougat Chokoladekrymmel Til trøfler: 200 g havregryn 150 g flormelis 50 g margarine 50 g kakao 75 g rosiner 1 dl mælk Nogle dråber mandelessens Kokosmel Skål Til nøddekonfekt: Hasselnøddekerner Rosiner Chokolade Små forme

Deltagere

Min. 3

Max. 40

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer