Kende til forskellen mellem økologiske og traditionelle produkter. At blive opmærksom på hvordan de to dyrknings-/fremstillingsmetoder påvirker miljøet og smagen af de enkelte produkter.

 

Tal om forskellen mellem økologiske og traditionelle produkter (det kan være fødevarer, tøj, møbler m.m). Der er forskellige holdninger til, om man vælger at købe økologiske varer eller ej, og om man kan smage forskel på økologiske og traditionelle fødevarer. Tal om hvad det vil sige, at noget er "økologisk" (herunder dyrknings- og fremstillingsmetoder).

 

Prøv så derefter at gætte om I på smag eller udseende kan sige, om forskellige fødevarer er økologiske eller traditionelle. Det er nok, at du har 5-6 forskellige fødevarer. Husk, der både skal være en økologisk og en traditionel udgave af hver. Der kan f.eks. bruges gulerødder, kogte kartofler, creme fraice, mælk, fløde og æg (bør være rå til synstesten, men kogte til smagstesten).

Varighed

Materialer

Forskellige økologiske og traditionelle fødevarer.

Enheder

Deltagere

Min. 3

Max. 30

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer