• Forside
 • Aktuelt
 • Ledere
 • Inspiration
 • Om KFUM-Spejderne
Du er her: Ledere » Korpset » Konsulenterne

Om KonsulenterneKFUM-Spejdernes konsulenter er ansat til at understøtte det frivillige arbejde, hjælpe og udvikle arbejdet i grupper og distrikter samt udvikle spejderarbejdet på landsplan.

Du er altid velkommen til at kontakte dem, hvis du er løbet ind i en udfordring, som du tror, de kan hjælpe med at løse.

 

Sådan er konsulenterne organiseret

KFUM-Spejdernes konsulenter har hele Danmark som arbejdsplads, men er placeret i administrationscenteret på Spejdercenter CPH og Houens Odde Spejdercenter.
Udviklingskonsulenterne deler distrikterne mellem sig ved Lillebælt.

Udviklingskonsulenterne i Vestdanmark hjælper således fortrinsvis grupper og distrikter i Jylland, mens udviklingskonsulenternekonsulenterne i Østdanmark hjælper grupper og distrikter på Sjælland, Fyn og Bornholm.
 

Konsulenterne kan eksempelvis hjælpe dig med:
Konsulenternes vigtigste opgave er at hjælpe og supportere grupper, distrikter og projekter.

Brug konsulenterne til længerevarende processer, løbende rådgivning eller afklaring.

Eks. kan de også hjælpe med at:


 

 • Håndtere konfliker
 • Gennemføre visions-og strategiforløb
 • Rådgive om hvervning af medlemmer såvel som ledere
 • At skabe netværk og samarbejde
 • Vejlede om uddannelse
 • Genfinde motivation og rådgive om lederpleje
 • Udvikle teams
 • Vejlede om foreningsvilkår, folkeoplysningslov mm. 
 • Udvikle ispirationsdage
 • Rådgive om kommunikation og webudvikling


 /upload/ms/sus.jpg
Sus Lynge Dahl

Udviklingskonsulent, Vestdanmark

sus@kfumspejderne.dk

tlf. 22 22 94 23
"Jeg har erfaring med procesfacilitering, leder- og teamcoaching, udviklingsforløb, projektledelse, ledelsesrådgivning og meget mere. "


 /upload/ms/thomas.jpg


Thomas Hestbæk

Udviklingskonsulent, Vestdanmark

thomas@kfumspejderne.dk

tlf. 22 22 94 22


"Jeg er en meget udadvendt type, som gerne kaster mig ud i procesarbejde, der eksempelvis kan handle om at beskrive spejdergruppens drøm. Eller i fællesskab med jer undersøge hvad der skal til for at skabe et endnu mere attraktivt lederfællesskab.

Jeg er uddannet teamcoach, har erfaring med konflikthåndtering og oplever ofte, at folk sætter pris på min deltagelse ved mediation.

Samtidig har jeg arbejdet meget med folkeoplysningsloven og foreningsvilkår. Jeg oplever, at der er et stort uudnyttet potentiale i at etablere minipartnerskaber i lokalsamfundet og vil gerne hjælpe jer med at etablere disse.”

 

 /upload/ms/kristian.jpgKristian Rostgaard

Udviklingskonsulent, Østdanmark

kristian@kfumspejderne.dk

tlf. 22 22 94 21

Peter Lentz
Udviklingskonsulent, Østdanmark

pl@kfumspejderne.dk

tlf. 22 22 94 76


"Jeg brænder for at hjælpe ledere i gruppen eller distriktet med at afklare sine kompetencer. 

Det tydeliggør meningen med spejderarbejdet og hvad de selv får ud af det. Det giver mig energi, når jeg kan se, at dem jeg besøger, lige har fået en aha-oplevelse om sig selv, deres kolleger eller gruppen.

Når jeg kører hjem fra et møde i en spejdergruppe, har de som regel fået et fælles billede af, hvor de er på vej hen sammen og hver for sig." Jeg er drevet af en stærk trang til at arbejdet med organisatorisk og menneskelig udvikling - og her se hvad vi kan skabe, og hvordan vi sammen rykker verden med vilje! I min dagligdag støtter jeg grupper og distrikter, sætter nye nationale projekter i søen og har et ekstra øje hvordan vi bliver endnu bedre til at arbejde med uddannelse i spejder-regi./upload/ms/morten.jpg

Morten Grouleff

Projekt- og udviklingskonsulent. 

morten@kfumspejderne.dk

tlf. 22 22 94 25


"KFUM-Spejderen har en række projekter indenfor CSR, min rolle er at have overblik over porteføljen og udbygge den med nye partnerskaber. Dette i fællesskab med korpsets ledelse og ansatte projektledere.

Derudover fungerer jeg også som udviklingskonsulent, hvor jeg støtter og hjælper grupper og distrikter med de udfordringer, de måtte have.  
Min formelle baggrund er, at jeg er uddannet Akademi-merkonom i Ledelse og er derudover certificeret i projektledelsesmetoden Prince2. /upload/ms/julie_kommkonsulent.jpg

Abigail Josephsen

Medie- og kommunikationskonsulent

abigail@kfumspejderne.dk

Tlf: 60 25 94 00

Julie Bauer Larsen

Medie- og kommunikationskonsulent

julie@kfumspejderne.dk


På barsel frem til 1. august 2015

 

 

Som kommunikationskonsulent er det min allervigtigste opgave at klæde frivillige rigtig godt på til at fortælle alle de vigtige, sjove og interessante historier fra vores organisation – og at nå ud i verden med dem. Og jeg kan støtte og sparre i hele processen fra brainstorm til det sidste komma. 
I det daglige arbejder jeg især sammen med de frivillige redaktioner.

Jeg er uddannet i litteraturvidenskab og har i over ti år arbejdet med kommunikation, journalistik og historiefortælling. 

.

 /upload/ms/louise.jpg

Louise Mousten Vestergaard
Webkonsulent
louise@kfumspejderne.dk

tlf: 22 39 07 27

"Som webkonsulent hjælper jeg KFUM-Spejderne med at udvikle og optimere kommunikationen på de elektroniske platforme, og skabe fortællinger og dialog i det digitale univers. 

Jeg har en journalistuddannelse og en diplom i digital kommunikation i bagagen. Det giver mig et stærkt teoretisk fundament for at arbejde strategisk med webkommunikation kombineret med gode evner som håndværker.


Jeg har teknisk flair og gode værktøjer i min digitale værktøjskasse, som jeg gerne låner ud af." 


 /upload/ms/nicolaj.jpg
Nicolaj Mathiasen
Salgs- og arrangementskonsulent
nicolaj@houensodde.dk
tlf: 22 22 94 18

"Min vigtigste arbejdsopgave er at sørge for, at der kommer en masse erhvervskunder og spejderkunder på Houens Odde Spejdercenter .

 Jeg er medansvarlig for at centeret altid har en lang række aktiviteter, der er interessante for både spejdere og virksomheder. Så der skal løbende tænkes nyt og i produktudvikling.

 Jeg møder I min hverdag på centeret rigtigt mange ikke spejdere, og jeg forsøger løbende at

”brændemærke” dem med lidt spejderånd og indsigt i spejdermetoden.

Indtægten for erhvervskunderne er med til at gøre Houens Odde til et endnu bedre center og støtter direkte kfum-spejderne i Danmark. 

I min fritid er jeg tropspejderleder 0for en flok topmotiverede unge mennesker."